€ 34,95


€ 29,95


€ 49,95


€ 34,95


€ 29,95

Moleculaire

Huidverzorging

Alléén natuurlijk is niet goed genoeg


Er zijn tegenwoordig duizenden merken die natuurlijke huidverzorging maken. Wij vinden dat alléén natuurlijk zijn niet genoeg meer is.

Daarom leggen wij ons toe op het combineren van de meest pure en hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die zoveel mogelijk in het wild geplukt of biologisch gecertificeerd zijn, met de laatste en krachtigste wetenschappelijk onderbouwde elementen die essentieel zijn in het behoud van een gezonde huid.

Pure

CO2 Extracten


In tegenstelling tot conventionele extractiemethoden zoals alcohol of PEG gebruiken wij CO2 extracten. De zuiverheid en werkzaamheid van deze extracten is ongeëvenaard.

Koudgeperste

Oliën


De oliën die we gebruiken zijn koudgeperst. De voedingsstoffen en antioxidanten blijven hierdoor maximaal behouden.

Wildgeplukt

& Biologisch


De 100% natuurlijke ingrediënten zijn zo veel mogelijk in het wild geplukt of biologisch gecertificeerd.

Hoogwaardige

Toevoegingen


Naast de pure extracten en oliën voegen we vitaminen, mineralenfermenten, peptiden, lipiden, essentiële vetzuren, ceramiden en hyaluronzuur toe, die huideigen, makkelijk opneembaar en niet belastend zijn.

Ze zijn allen gecertificeerd natuurlijk en afkomstig van de beste laboratoria in de EU en VS

Lage

Mengsnelheid


We hanteren een unieke productiemethode waarbij de mengsnelheid laag is, zodat de moleculaire structuur intact blijft en de werkzame stoffen in de ingrediënten niet worden aangetast.

Lage

Mengtemperatuur


Naast de lage snelheid waarop we de ingrediënten mengen, zorgen we er ook voor dat de temperatuur laag blijft.

Hierdoor blijft de moleculaire structuur van de natuurlijke ingrediënten gewaarborgd en bereiken we een ongeëvenaarde werkzaamheid van de producten.