100% Natuurlijk & Onbewerkt

Onbewerkte natuurlijke ingrediënten hebben een moleculaire structuur die beter herkend wordt door de receptoren en mechanismen van de huid.

Natuurlijk + Onbewerkt = Biobeschikbaar

Biobeschikbaarheid verwijst naar de mate waarin een stof beschikbaar is voor biologische processen in het lichaam. Het geeft hoe goed het geabsorbeerd en gebruikt kan worden door de cellen en weefsels van het lichaam.

Onbewerkte natuurlijke ingrediënten hebben van nature een hogere biobeschikbaarheid voor de huid, dankzij de moleculaire structuur die lijkt op die van de huid.

Dit zorgt voor een betere affiniteit en opname in de huid, waardoor de ingrediënten effectiever kunnen werken.

Structuur en activiteit van de moleculen

Onbewerkte natuurlijke ingrediënten behouden de voedingsstoffen in hun meest bioactieve vorm. In tegenstelling tot sterk bewerkte ingrediënten worden ze niet blootgesteld aan hoge temperaturen, sterke bewerkingen of chemische processen die de structuur en activiteit van de moleculen kunnen veranderen.

Hierdoor blijven de voedingsstoffen optimaal behouden, waardoor de huid de stoffen herkent en kan omzetten.

Onbewerkte natuurlijke ingrediënten hebben een moleculaire structuur die beter herkend wordt door de receptoren en mechanismen van de huid.

Hoe bereiken wij een hoge biobeschikbaarheid?

1 - Het startpunt is het gebruik van exclusief natuurlijke ingrediënten, die de huid direct kan herkennen en opnemen.

2 - Daarnaast worden zoveel mogelijk ingredienten biotechnologisch geboost om bijvoorbeeld beter op te nemen te zijn voor de huid (fermentatie), of dieper in de huid te kunnen dringen (liposoom)

3 - Ten slotte zorgt ons productieproces ervoor dat de moleculaire structuur van de ingrediënten onbeschadigd is. Dit betekent 100% werkzaamheid en 0% belasting.

Als resultaat hebben deze ingrediënten een moleculaire structuur die beter herkend worden door de receptoren en mechanismen van de huid. Ze kunnen gemakkelijker binden aan de cellen en weefsels van de huid, waardoor ze beter kunnen worden opgenomen en benut.

  • Productieproces

    Door een product te creëren dat op moleculair niveau in balans en onbeschadigd is, kan deze effectief door de huid worden opgenomen.

    Lees meer
  • Biotechnologische Boost

    De kunst is om de kracht van natuurlijke ingrediënten te behouden, of zelfs te boosten. Om de ingrediënten op de juiste plaats in de huid af te leveren en ervoor te zorgen dat de huid deze herkent.

    Lees meer