Aandacht voor de moleculaire structuur

Essentieel bij het maken van huidverzorging is rekening houden met wat er gebeurt met de structuur en lading van moleculen wanneer ingrediënten gemengd worden tot een product. 

Traditionele methoden gebruiken hoge temperaturen en mengsnelheden en er worden stabilisatoren en emulsificatoren gebruikt. Gevolg is echter dat de ingrediënten op moleculair niveau beschadigd worden, met een afnemende effectiviteit tot gevolg.

Hetzelfde ingrediënt, verwerkt op een verschillende manier, levert aanzienlijke verschillen in werkzaamheid op

/// Lage Mengtemperatuur
/// Lage Mengsnelheid
/// Geen Emulsificatoren en Stabilisatoren
/// Ongewijzigde Moleculaire Balans

Na 20 jaar geperfectioneerd

Uniek technisch procedé

Na 20 jaar testen en aanpassen hebben we een technisch procedé geperfectioneerd waarbij we de mengsnelheid en -temperatuur laag houden zonder emulsificatoren of stabilisatoren toe te voegen.

Hierdoor wordt de integriteit van de ingrediënten niet aangetast en blijft de moleculaire balans ongewijzigd.

Wat overblijft is een ongeëvenaard puur en effectief product, met respect voor mens en natuur gemaakt!

Ingrediënten

100% Natuurlijk

Wij geloven in de kracht van de natuur. Daarom zijn 100% van de ingrediënten die we gebruiken natuurlijk, vegan en zoveel mogelijk biologisch of zelfs in het wild geplukt.

We gebruiken alleen veilige, bewezen en gepubliceerde ingrediënten in effectieve percentages, die echte klinisch bewezen resultaten leveren. Elk ingrediënt dat we gebruiken is uitgebreid onderzocht door ons team om ervoor te zorgen dat de resultaten echt zijn.

/// 100% Natuurlijk
/// Koudgeperste Oliën
/// Pure CO2 Extracten

Intelligente Micro-Capsules

Liposoom Afgiftesysteem

In bijna alle producten maken we gebruik van liposoom afgiftesystemen. Van Retinol en Vitamine C, tot CoQ10 en Cafeïne.

De effectiviteit van huidverzorgingsproducten hangt niet alleen af van de actieve stoffen in dat product, maar ook van het vermogen van deze stoffen om diepere lagen van uw huid te kunnen bereiken. Daarom is het een uitdaging om actieve ingrediënten op de juiste manier in de huid te brengen.

Liposomen zijn nanodragers

Ze werden voor het eerst ontwikkeld voor medicinale doeleinden om het geneesmiddel in de cel af te leveren. Toegepast op de huid zorgen liposomen ervoor dat voedingsstoffen de juiste huidlagen bereiken en in de cellen worden opgenomen.

Ze zijn natuurlijk en biologisch afbreekbaar, waardoor ze veilig zijn voor de huid.

Voordelen van Liposomen

Effectief in elke huidlaag

De meeste crèmes kunnen alleen de buitenste laag van de huid beïnvloeden. Dit kan verlichting bieden op korte termijn van problemen zoals droge huid, maar het zal niet in staat zijn om het onderliggende probleem op te lossen. Liposomen zijn in staat om voedingsstoffen in diepere huidlagen af te leveren, waardoor het onvergelijkbaar veel beter werkt.

Time-Release Technologie

Wanneer ingrediënten de huidcellen bereiken, worden ze gemetaboliseerd. Deze actieve ingrediënten blijven werkzaam tot de stofwisseling is voltooid. Om deze reden bieden huidcrèmes voordelen van korte duur. Wanneer de actieve ingrediënten echter worden ingekapseld door liposomen, komen ze pas vrij wanneer ze de gewenste huidlaag bereiken. Het voordeel is dat de voedingsstoffen niet worden verspild en in een langzaam tempo worden gemetaboliseerd om maximale resultaten te bereiken.

Met 9 algen; de superfoods uit de zee

Algen zijn een belangrijk component in veel van onze producten. Zo gebruiken we Astaxanthine, Sneeuwalg, Zeedruif, Plankton, Elkhorn zeemos, Kelp, Bloedregenalg, Spirulina en Wakame!

Vergeleken met planten op land bevatten algen 10 keer meer waardevolle verbindingen, waaronder fucoxanthine, polysacchariden, polyfenolen en fucosterolen, die allemaal waardevolle ontstekingsremmende, antioxiderende, antibacteriële en verouderingsremmende eigenschappen hebben.

Dit is vooral te danken aan het vermogen van algen om zware omstandigheden als hitte, kou, ultraviolette straling en zoutgehalte te overleven. Om zich aan te passen aan de fysiologische veranderingen van hun omgeving hebben algen hun structuur en metabolisme geëvolueerd.

Zo hebben zeewieren die te maken hebben eb dikke celwanden met beschermende lagen om te voorkomen dat ze uitdrogen. Hierdoor produceert het UV-werende verbindingen, die fungeren als krachtige antioxidanten.

// Astaxanthine //
// Sneeuwalg //
// Zeedruif //
// Plankton //
// Elkhorn Zeemos //
// Kelp //
// Bloedregenalg //
// Spirulina //
// Wakame //
Supercharge je huid met Stamcellen

We maken gebruik van stamcellen van Lotusbloem, Argan, Saffraan, Appelpit, Blauwe bes, Druivenpit, Sojaboon en Acaibes.

Stamcellen zijn geen levende cellen en kunnen geen menselijke stamcellen regenereren. In plaats daarvan leveren ze een extreem hoge concentratie antioxidanten. Wanneer ze plaatselijk worden aangebracht, activeert het de zelfvernieuwing in de menselijke huid. Dit effect wordt nog versterkt door de interactie van hoge percentages polysacchariden, fytosterolen, aminozuren.

Tot 1000 keer effectiever

De cellen worden geëxtraheerd uit planten en vervolgens in een laboratorium gegroeid om hun moleculaire kracht letterlijk 1000 keer of meer te vermenigvuldigen. Dankzij deze concentratie kan het ingrediënt een extreem hoge dosis actieve stoffen leveren.

Het brengt het beste van de natuur en wetenschap samen!

Lotusbloem Stamcellen ///
Argan Stamcellen ///
Saffraan Stamcellen ///
Appelpit Stamcellen ///
Blauwe Bes Stamcellen///
Druivenpit Stamcellen ///
Sojaboon Stamcellen ///
Acai Stamcellen ///
Voor alle huidtypen

Problemen met de huid, zoals een droge of vette huid, zijn symptomen van een huid die niet in optimale conditie is. De gezondheid van de huid moet worden aangepakt door gebruik van de beste ingrediënten die de natuur en wetenschap in samenwerking te bieden hebben.

Daarom specificeren we niet voor een droge, vette of andere huid. Wij richten ons puur op de formules zelf en de huidproblemen voor alle huidtypes.

Een boom voor elk product

We werken samen met Tree-Nation om voor elk verkocht product een boom te planten.

Via een email die je na jouw bestelling ontvangt is vervolgens te zien waar ter wereld jouw boom precies wordt geplant!