Het Skalaris

Verschil

Moleculaire

Huidverzorging

Alléén natuurlijk is niet goed genoeg


Wij geloven in de kracht van de natuur. Daarom zijn 100% van de ingredienten die we gebruiken natuurlijk, vegan en zoveel mogelijk biologisch, of wildgeplukt in de Kroatische bergen.

De actieve stoffen die we aan onze formules toevoegen zijn allen natuurlijk voorkomende en natuurkijk gecertificeerde verbindingen, zoals vitaminen, peptiden, mineralen en ceramiden.

Het verwerkingsproces is echter net zo belangrijk als de ingrediënten. Het beschadigen van de ingredienten tijdens de verwerking kan de moleculaire structuur van de ingredienten namelijk aantasten en de goede eigenschappen verminderen. Daarom hebben wij een concept ontwikkeld wat we Moleculaire Huidverzorging noemen.  

Uniek

technisch procedé

Het verwarmen, samenvoegen en mengen van ingrediënten verandert de eigenschappen en kan de moleculaire balans significant beïnvloeden.

Er moet een keuze gemaakt worden tussen het mengen op hoge snelheid, waarbij de moleculaire lading verandert, of het toevoegen van (co-)emulsificatoren en stabilisatoren om een homogene creme te krijgen. Beide opties tasten de kwaliteit van het eindproduct aanzienlijk aan.

Na 20 jaar

Geperfectioneerd

Na 20 jaar testen en aanpassen hebben we een technisch procedé geperfectioneerd waarbij we alleen gebruikmaken van natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen, en waarbij we bovendien de mengsnelheid en de temperatuur laag houden.

Hierdoor wordt de integriteit van de ingrediënten niet aangetast en blijft de moleculaire balans ongewijzigd.

Op deze manier bereiken we een ongeëvenaarde puurheid en effectiviteit van onze producten

Naast de fysieke eigenschappen van de ingrediënten is het ook belangrijk om te kijken wat er op moleculair en chemisch niveau gebeurt als je de ingrediënten verwerkt tot een crème.

Het Skalaris Verschil

Ingrediënten

1

Pure CO2 extracten

In tegenstelling tot conventionele extractiemethoden zoals alcohol of PEG gebruiken wij CO2 extracten. De zuiverheid en werkzaamheid van deze extracten is ongeëvenaard.


2

Koudgeperste oliën

De oliën die we gebruiken zijn koudgeperst. De voedingsstoffen en antioxidanten blijven hierdoor maximaal behouden.


3

Wildgeplukt & Biologisch

De 100% natuurlijke ingrediënten zijn zo veel mogelijk in het wild geplukt of biologisch gecertificeerd.


4

Hoogwaardige toevoegingen

Vitaminen, mineralenfermenten, peptiden, lipiden, essentiële vetzuren, ceramiden en hyaluronzuur die huideigen en daardoor makkelijk opneembaar en niet belastend zijn. Ze zijn allen gecertificeerd natuurlijk en afkomstig van de beste laboratoria in de EU en VS

Productie proces

5

Lage mengsnelheid

De moleculaire structuur blijft intact en de werkzame stoffen in de ingrediënten worden niet aangetast.


6

Lage mengtemperatuur

Hierdoor blijft de moleculaire structuur van de natuurlijke ingrediënten intact.


7

Puur en schoon proces

Geen gebruik van schadelijke emulsificatoren of stabilisatoren die de kwaliteit aantasten.